Szczegóły STUDIA PODYPLOMOWE BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ W ŁAŃCUCHU ŻYWNOŚCIOWYM - Zaoczne - Warszawa - Mazowieckie
Inne informacje związane z gastronomia
Studia Podyplomowe - Przedsiębiorczość Alternatywna na Obszarach Wiejskich
Centrum: Wyższa Szkoła Techniczno - Ekonomiczna w Warszawie
Więcej informacjiEkonomia - Specjalność Agroekonomia - Studia II Stopnia
Centrum: Collegium Mazovia
Więcej informacjiStudium Podyplomowe - Gospodarstwa i przedsiębiorstwa na unijnym rynku żywności
Centrum: Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
Więcej informacjiStudia I Stopnia (inżynierskie) - Bezpieczeństwo i Jakość Żywności
Centrum: Wyższa Szkoła Społeczno-Przyrodnicza im. Wincentego Pola w Lublinie
Więcej informacjiStudia I Stopnia (inżynierskie) - Towaroznawstwo i Przetwórstwo Towarów Rolnych
Centrum: Wyższa Szkoła Społeczno-Przyrodnicza im. Wincentego Pola w Lublinie
Więcej informacjiStudia I Stopnia - Zarządzanie Gastronomią i Technologią Żywności
Centrum: WSG- Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy
Więcej informacjiStudia I Stopnia - Agrobiznes i Technologia Żywności Ekologicznej
Centrum: BSW - Bydgoska Szkoła Wyższa
Więcej informacji