Studia Podyplomowe - Nowoczesne Technologie i Strategie w Biznesie Turystycznym i Hotelarskim - Zaoczne

Bezpośredni kontakt z przedstawicielem Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego

Aby się skontaktować, należy najpierw zaakceptować Politykę prywatności

Galeria obrazów

Szczegóły Studia Podyplomowe - Nowoczesne Technologie i Strategie w Biznesie Turystycznym i Hotelarskim - Zaoczne - Kraków - Małopolskie

  • Szczegółowe informacje
    Dynamika zmian w biznesie turystycznym, jego wrażliwość na pojawiające się zagrożenia, zróżnicowane potrzeby i rosnące wymagania turystów, ogólny postęp techniczny i nowe technologie zmieniające warunki świadczenia usług turystycznych, procesy integracji i globalizacji wymagają permanentnego poszerzania i aktualizowania wiedzy o determinantach funkcjonowania współczesnej gospodarki turystycznej.
    Oferta programowa studiów skierowana jest szczególnie do średniego i wyższego kierownictwa kierującego podaż usług turystycznych i hotelarskich na rynku.
     
    Przedmioty:
    • Integracja regionalna w Europie
    • Krajowy rynek turystyczny
    • Międzynarodowe organizacje turystyczne
    • Prawo w turystyce i hotelarstwie
    • Międzynarodowy rynek turystyczny
    • Planowanie rozwoju turystyki na szczeblu regionu i miejscowości. Planowanie strategiczne. Produkt turystyczny miejscowości
    • Dziedzictwo natury i kultury jako produkt turystyczny
    • Nowe technologie w przemyśle turystycznym
    • Inwestycje w turystyce
    • Koncepcje rozwoju i czynniki lokalizacji usług hotelarskich. Łańcuchy hotelowe
    • Marketing usług hotelarskich
    • Jakość usług hotelarskich – zarządzanie przez jakość
    • Rachunkowość w hotelarstwie i gastronomii
    • Informatyka w przedsiębiorstwie turystycznym i hotelarskim
    • Usługi ubezpieczeniowe w turystyce
    • Tworzenie produktu turystycznego
    • Budowanie marki w turystyce
    • Seminarium dyplomowe
    • Liczba godzin ogółem: 200
    Liczba semestrów: 2

Inne informacje związane z organizacja turystyki

Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.
Zobacz więcej  |