Szczegóły Studia Podylomowe - Zarządzanie produkcją produktów regionalnych i tradycyjnych oraz promocja naturalnej żywności - Zaoczne - Bydgoszcz - Kujawsko-Pomorskie
Inne informacje związane z rolnictwo
Rolnictwo - Studia Inżynierskie
Centrum: Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich
Więcej informacjiTechnika Rolnicza i Leśna - Studia Inżynierskie
Centrum: Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich
Więcej informacjiCentrum: Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich
Więcej informacjiStudia I Stopnia - Zarządzanie Gastronomią
Centrum: WSG- Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy
Więcej informacjiStudia I Stopnia - Zarządzanie Gastronomią i Technologią Żywności
Centrum: WSG- Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy
Więcej informacjiHistoria Kuchni i Wyżywienia. Wprowadzenie do Gastronimii Historycznej. - Kurs Dokształcający
Centrum: Uniwersytet Mikołaja Kopernika
Więcej informacjiSTUDIA PODYPLOMOWE BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ W ŁAŃCUCHU ŻYWNOŚCIOWYM
Centrum: SGGW Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
Więcej informacji