Szczegóły Studia I Stopnia - Zarządzanie Gastronomią i Technologią Żywności - Zaoczne - Bydgoszcz - Kujawsko-Pomorskie
Przedmioty kształcenia ogólnego
Język angielski
Język obcy do wyboru
Psychologia
Komunikacja społeczna
Etyka
Propedeutyka wiedzy o UE
Przedmioty podstawowe
Matematyka ze statystyką
Fizyka
Chemia
Informatyka
Grafika inżynierska
Podstawy metrologii
Mikroekonomia
Makroekonomia
Prawo
Podstawy zarządzania
Przedmioty kierunkowe i specjalnościowe
Finanse i rachunkowość
Rachunek kosztów dla inżynierów
Badania operacyjne
Zarządzanie produkcją i usługami
Zarządzanie personelem
Zarządzanie strategiczne
Zarządzanie jakością (TQM)
Marketing
Wprowadzenie do techniki
Ekologia zasobów naturalnych i ochrona środ.
Materiałoznawstwo
Podstawy projektowania inżynierskiego
Podstawy automatyzacji
Procesy i techniki produkcyjne
Logistyka w przedsiębiorstwie
Zarządzanie projektami
Projektowanie procesów technologicznych
Metodologia badania procesów technologicznych
Systemy informatyczne w zarządzaniu
Technologiczne przygotowanie produkcji
Monitorowanie procesów produkcyjnych
Ergonomia
Technologia żywności
Towaroznawstwo spożywcze
Inżynieria produkcji przemysłu spożywczego
Proseminarium
Seminarium i pracownia dyplomowa
Inne informacje związane z technologia żywności
Studia I Stopnia - Agrobiznes i Technologia Żywności Ekologicznej
Centrum: BSW - Bydgoska Szkoła Wyższa
Więcej informacjiTechnologia Żywności - Studia Podyplomowe
Centrum: Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich
Więcej informacjiHistoria Kuchni i Wyżywienia. Wprowadzenie do Gastronimii Historycznej. - Kurs Dokształcający
Centrum: Uniwersytet Mikołaja Kopernika
Więcej informacjiSTUDIA PODYPLOMOWE BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ W ŁAŃCUCHU ŻYWNOŚCIOWYM
Centrum: SGGW Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
Więcej informacjiSTUDIA PODYPLOMOWE KOMPENSACJA PRZYRODNICZA DLA NATURY 2000
Centrum: SGGW Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
Więcej informacjiSTUDIA PODYPLOMOWE PORADNICTWO ŻYWIENIOWE I DIETETYCZNE
Centrum: SGGW Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
Więcej informacjiStudium Podyplomowe - Gospodarstwa i przedsiębiorstwa na unijnym rynku żywności
Centrum: Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
Więcej informacji