Kategoria:
Hotelarstwo
Typ:
Zaoczne
Licencjat Absolwent kierunku turystyka i rekreacja może podjąć pracę w biurach podróży, hotelach, ośrodkach wypoczynkowych, sportowych i rekreacyjnych, a także w administracji i organizacjach społecznych na stanowiskach kierowniczych i wykonawczych związanych...
Więcej informacji
Kategoria:
Hotelarstwo
Typ:
Zaoczne
Absolwenci znajdą zatrudnienie w biurach podróży, hotelach, obiektach gastronomicznych, ośrodkach wypoczynkowych i rekreacyjnych, a także w organizacjach społecznych oraz administracji na stanowiskach związanych z turystyką i hotelarstwem. Przygotowanie zawodowe...
Więcej informacji
Kategoria:
Medycyna Sportowa
Typ:
Zaoczne
Program studiów podyplomowych „Prozdrowotna forma rekreacji poprzez hatha jogę” Nazwa przedmiotu Liczba godzin ogółem Wykład ćwiczenia Łącznie 1. Teoria i metodyka rekreacji 20 20 2. Podstawy...
Więcej informacji
Kategoria:
Organizacja
Typ:
Zaoczne
Ramowy program studiów Kierunek: organizacja i zarządzanie oświatą Lp. Nazwa przedmiotu Liczba godzin 1. Ogólna teoria organizacji i zarządzania 20 2. Kierowanie zasobami ludzkimi 18 3. Kierowanie placówką oświatową 18 4....
Więcej informacji
Kategoria:
Organizacja Turystyki
Typ:
Zaoczne
Licencjat Absolwent kierunku turystyka i rekreacja może podjąć pracę w biurach podróży, hotelach, ośrodkach wypoczynkowych, sportowych i rekreacyjnych, a także w administracji i organizacjach społecznych na stanowiskach kierowniczych i wykonawczych związanych...
Więcej informacji
Kategoria:
Pedagogika
Typ:
Zaoczne
Absolwenci uzyskują kwalifikacje do pracy w placówkach takich jak: poradnie psychologiczno - pedagogiczne, dom dziecka, pogotowie opiekuńcze, internat, bursa, świetlica szkolna oraz jako pedagog szkolny. Ukończenie studiów uprawnia do prowadzenia pracy opiekuńczo-wychowawczej...
Więcej informacji
Kategoria:
Pedagogika
Typ:
Zaoczne
Ramowy program studiów Kierunek: przygotowanie pedagogiczne Lp. Nazwa przedmiotu Liczba godzin 1. Psychologia dla nauczycieli 60 2. Pedagogika 90 3. Metodyka nauczania przedmiotów zawodowych i ogólnokształcących 75 4....
Więcej informacji
Kategoria:
Technologia Żywności
Typ:
Zaoczne
Przygotowanie absolwentów do praktycznego wdrażania systemów jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności zgodnie z wymaganiami prawnymi. Pełnienia funkcji menedżera i audytora jakości oraz negocjatora z innymi jednostkami kontrolnymi i produkcyjnymi. Kierunek:...
Więcej informacji