Szczegóły Historia Kuchni i Wyżywienia. Wprowadzenie do Gastronimii Historycznej. - Kurs Dokształcający - Zaoczne - Toruń - Kujawsko-Pomorskie
Inne informacje związane z gastronomia
Studia I Stopnia - Zarządzanie Gastronomią
Centrum: WSG- Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy
Więcej informacjiRolnictwo - Studia Inżynierskie
Centrum: Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich
Więcej informacjiTechnika Rolnicza i Leśna - Studia Inżynierskie
Centrum: Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich
Więcej informacjiCentrum: Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich
Więcej informacjiCentrum: BSW - Bydgoska Szkoła Wyższa
Więcej informacjiStudia I Stopnia - Agrobiznes i Technologia Żywności Ekologicznej
Centrum: BSW - Bydgoska Szkoła Wyższa
Więcej informacjiStudia I Stopnia (inżynierskie) - Bezpieczeństwo i Jakość Żywności
Centrum: Wyższa Szkoła Społeczno-Przyrodnicza im. Wincentego Pola w Lublinie
Więcej informacji