Dietetyka - Zasady Żywienia i Układania Jadłospisów

Bezpośredni kontakt z przedstawicielem Instytut Rozwoju Kadr

Aby się skontaktować, należy najpierw zaakceptować Politykę prywatności

Szczegóły Dietetyka - Zasady Żywienia i Układania Jadłospisów - W ciągu tygodnia - Gdańsk - Pomorskie

  • Szczegółowe informacje
    Cel szkolenia: Celem szkolenia jest zapoznanie się z elementami nauki o żywieniu, zapoznanie się z zasadami żywienia i zasadami układania jadłospisów.

    Przeznaczenie szkolenia: Kurs przeznaczony jest dla osób chcących uzupełnić wiedzę z zakresu dietetyki.

    Program szkolenia:

    1. Zasady żywienia
    2. Biochemia żywienia
    3. Zasady układania jadłospisów
    4. Rodzaje jadłospisów
    5. Liczenie wartości kalorycznych i odżywczych posiłków
    6. Modelowanie wzorca żywieniowego w zależności od aktywności fizycznej, płci, wieku, masy ciała, itp.
    7. Programy komputerowe wspomagające układanie jadłospisów
    8. Programowanie diet i plan dietetyczny

    Metodologia: wykłady, ćwiczenia indywidualne i grupowe, stymulacje, zadania projektowe

    Zaświadczenia: Uczestnik otrzymuje zaświadczenie o odbytym szkoleniu:
    •  Dietetyka – zasady żywienia i układania jadłospisów

    Czas trwania: 10 h          

    Termin szkolenia: 27.04.2014r.

    Cena szkolenia: 400,00 zl + VAT 23% = 492,00 zł

Inne informacje związane z dietetyka i żywienie - ogólne

Używamy ciasteczek własnych oraz ciasteczek stron trzecich w celu doskonalenia naszych usług.
Kontynuując przeglądanie strony, automatycznie wyrażasz zgodę na wykorzystanie ciasteczek.
Zobacz więcej  |