Kursy i Szkolenia
Podyplomowe
Studia I Stopnia
Policealne
Język
Studia II Stopnia
Szkoły
Wyszukiwanie
Typ kursu
Her tür kurs
Kursy i Szkolenia Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe Zaoczne
3
Podyplomowe Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe Zaoczne
14
Studia I Stopnia Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe Zaoczne
5
Studia II Stopnia Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe Zaoczne
1
Kategoria
Wszystkie kategorie
Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe Zaoczne
23
Ekonomia Gospodarstwa Domowego Zaoczne
2
Gastronomia Zaoczne
6
Rolnictwo Zaoczne
10
Technologia Żywności Zaoczne
5
Typ
Dowolna forma
Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe e-learning
2
Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe Zaoczne
23
Miejsce
Każde miejsce
Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe Zaoczne Kujawsko-Pomorskie
7
Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe Zaoczne Lubelskie
4
Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe Zaoczne Mazowieckie
7
Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe Zaoczne Podlaskie
1
Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe Zaoczne Wielkopolskie
1
Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe Zaoczne Łódzkie
2
Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe Zaoczne Śląskie
1
FILTRY
Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe
23
Studia, kursy i szkolenia z Technologia Żywności i Gospodarstwo Domowe Zaoczne Polska
Studia Rolnicze dla Absolwentów Kierunków Nierolniczych - Studia Podyplomowe
Centrum:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Kategoria:
Rolnictwo
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Technologia Żywności - Studia Podyplomowe
Centrum:
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich
Kategoria:
Technologia Żywności
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Rolnictwo - Studia II Stopnia
Centrum:
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich
Kategoria:
Rolnictwo
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Rolnictwo Ekologiczne i Projektowanie Terenów ZIelonych - Studia Podyplomowe
Centrum:
Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża J.P. II w Białej Podlaskiej
Kategoria:
Rolnictwo
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Kurs Gotowania
Centrum:
AP Edukacja
Kategoria:
Gastronomia
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Organizacja Imprez Kateringowych -Kurs
Centrum:
AP Edukacja
Kategoria:
Gastronomia
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Historia Kuchni i Wyżywienia. Wprowadzenie do Gastronimii Historycznej. - Kurs Dokształcający
Centrum:
Uniwersytet Mikołaja Kopernika
Kategoria:
Gastronomia
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Studia Podyplomowe - Przedsiębiorczość Alternatywna na Obszarach Wiejskich
Centrum:
Wyższa Szkoła Techniczno - Ekonomiczna w Warszawie
Kategoria:
Rolnictwo
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Studia Podyplomowe - Rolnictwo
Centrum:
WSA-Wyższa Szkoła Agrobiznesu w Łomży
Kategoria:
Rolnictwo
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Studia Podylomowe - Zarządzanie produkcją produktów regionalnych i tradycyjnych oraz promocja naturalnej żywności
Centrum:
BSW - Bydgoska Szkoła Wyższa
Kategoria:
Rolnictwo
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Studia I Stopnia - Agrobiznes i Technologia Żywności Ekologicznej
Centrum:
BSW - Bydgoska Szkoła Wyższa
Kategoria:
Technologia Żywności
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Studia I Stopnia - Zarządzanie Gastronomią i Technologią Żywności
Centrum:
WSG- Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy
Kategoria:
Technologia Żywności
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Studia I Stopnia - Zarządzanie Gastronomią
Centrum:
WSG- Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy
Kategoria:
Gastronomia
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Studia Podyplomowe - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Centrum:
WSHiT- Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
Kategoria:
Technologia Żywności
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Studia I Stopnia (inżynierskie) - Towaroznawstwo i Przetwórstwo Towarów Rolnych
Centrum:
Wyższa Szkoła Społeczno-Przyrodnicza im. Wincentego Pola w Lublinie
Kategoria:
Rolnictwo
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Studia I Stopnia (inżynierskie) - Bezpieczeństwo i Jakość Żywności
Centrum:
Wyższa Szkoła Społeczno-Przyrodnicza im. Wincentego Pola w Lublinie
Kategoria:
Technologia Żywności
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
Studium Podyplomowe - Gospodarstwa i przedsiębiorstwa na unijnym rynku żywności
Centrum:
Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
Kategoria:
Ekonomia Gospodarstwa Domowego
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
STUDIA PODYPLOMOWE ROLNICTWO DLA ABSOLWENTÓW NIEROLNICZYCH STUDIÓW WYŻSZYCH
Centrum:
SGGW Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
Kategoria:
Rolnictwo
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
STUDIA PODYPLOMOWE PROGRAMY ROLNOŚRODOWISKOWE
Centrum:
SGGW Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
Kategoria:
Ekonomia Gospodarstwa Domowego
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
STUDIA PODYPLOMOWE PRODUKCJA I ZASTOSOWANIE OZDOBNEGO MATERIAŁU SZKÓŁKARSKIEGO
Centrum:
SGGW Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
Kategoria:
Rolnictwo
Typ:
Zaoczne
Więcej informacji
1
2
Strona
1
z
2