STUDIA PODYPLOMOWE BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ W ŁAŃCUCHU ŻYWNOŚCIOWYM

Więcej informacji

STUDIA PODYPLOMOWE BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ W ŁAŃCUCHU ŻYWNOŚCIOWYM

  • Szczegółowe informacje Studia mają na celu przygotowanie specjalistów z zakresu zarządzania jakością i bezpieczeństwem
    w łańcuchu rolno-spożywczym „od pola do stołu“ i zapoznają słuchaczy z najnowszymi zasadami zarządzania bezpieczeństwem poprzez nadzór wewnętrzny nad jakością żywności i przestrzeganiem zasad higieny przy pozyskiwaniu, przetwarzaniu i obrocie w całym łańcuchu rolno-żywnościowym,
    z uwzględnieniem zmian w prawie żywnościowym Unii Europejskiej oraz Wspólnej Polityki Rolnej. Słuchacze zdobędą kwalifikacje z zakresu projektowania systemów zarządzania jakością, opracowania dokumentacji, wewnętrznego auditowania jakości w ujęciu systemowym, nadzoru nad wdrażaniem, utrzymaniem i rozwojem systemów zarządzania jakością, a w szczególności
    z uwzględnieniem zasad identyfikowalności w łańcuchu rolno-spożywczym.

    Kierownik studiów: dr inż. Ewa Majewska

    Czas trwania studiów: 2 semestry

    Zasady naboru: według kolejności zgłoszeń
Więcej informacji

Inne informacje związane z gastronomia

  • Studia Podyplomowe - Przedsiębiorczość Alternatywna na Obszarach Wiejskich

  • Centrum: Wyższa Szkoła Techniczno - Ekonomiczna w Warszawie
  • Więcej informacji
  • Ekonomia - Specjalność Agroekonomia - Studia II Stopnia

  • Centrum: Collegium Mazovia
  • Więcej informacji
  • Studia I Stopnia (inżynierskie) - Bezpieczeństwo i Jakość Żywności

  • Centrum: Wyższa Szkoła Społeczno-Przyrodnicza im. Wincentego Pola w Lublinie
  • Więcej informacji
  • Studia I Stopnia (inżynierskie) - Towaroznawstwo i Przetwórstwo Towarów Rolnych

  • Centrum: Wyższa Szkoła Społeczno-Przyrodnicza im. Wincentego Pola w Lublinie
  • Więcej informacji
  • Studia I Stopnia - Gastronomia

  • Centrum: WSTH-Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa w Łodzi
  • Więcej informacji
  • Kurs - A,B,C...Sztuki Barmańskiej

  • Centrum: WSTH-Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa w Łodzi
  • Więcej informacji
  • Historia Kuchni i Wyżywienia. Wprowadzenie do Gastronimii Historycznej. - Kurs Dokształcający

  • Centrum: Uniwersytet Mikołaja Kopernika
  • Więcej informacji