CeleCelem kursu jest przeprowadzenie szkolenia, które przygotuje wykwalifikowanych specjalistów, na których istnieje coraz większe zapotrzebowanie na rynku w związku z ostatnimi zmianami normy BRC, rosnącym popytem na tego typu certyfikacje oraz w związku z pojawieniem się nowych przepisów na poziomie europejskim dla firm z branży spożywczej.
Profil słuchacza / wymogiOferta skierowana jest do studentów, przedsiębiorców i specjalistów z branży żywnościowej, którzy są zainteresowani nabyciem wiedzy z branży żywności, a szczególnie na temat najczęściej i najszerzej stosowanych systemów zapewnienia bezpieczeństwa żywności.
Tutuł uzyskanyCertyfikat: Systemy Zarządzania Żywnością według BRC – Food (British Retail Consortium)
Szczegółowe informacje Od lipca wszystkie szkolenie Akademii SN są dofinansowane ze środków EFS w
50% (dla firm i klientów indywidualnych). Wszystkie Certyfikacje
Eksperckie są dofinansowane w 70%.
Tematyka zajęć:
Metodologia wdrażania BRC
Kontrola dokumentacji i rejestrów
Normy środowiskowe zakładowe
Zobowiązania zespołu kierowniczego
Audyty wewnętrzne
Kontrola produktu
Pracownicy
Identyfikowalność
Zarządzanie incydentami i wycofanie produktów
Zarządzanie niezgodnościami
Utrzymanie
Kalibracja
Obsługa Klienta
HACCP
Księga jakości
Polityka jakości
Plany wymogów wstępnych