CeleW ostatnich latach różnego typu organizacje, bez względu na ich rozmiar oraz sektor działania i branżę, którą się zajmują, podjęły wyzwanie wdrożenia i certyfikacji Systemów Zarządzania Jakością. Ich celem jest udoskonalenie sposobu działania organizacji oraz zwiększenie satysfakcji Klienta. W efekcie doprowadziło to do zapotrzebowania na rynku pracy na wykwalifikowanych pracowników, którzy posiadają szeroką wiedzę zarówno z zakresu standardów jakości wydanych przez ISO jak i modelu doskonałości biznesowej.
Profil słuchacza / wymogiOferta skierowana jest do studentów i specjalistów, którzy są zainteresowani powiązaniem swojej kariery zawodowej z obszarem jakości. Oferta pozwoli na zdobycie wiedzy nie tylko na temat najczęściej stosowanych systemów, ale także pokaże w jaki sposób posługiwać się najbardziej skutecznymi narzędziami służącymi doskonaleniu funkcjonowania firmy w zakresie jakości.
Tutuł uzyskanyCertyfikat: Audytor Wewnętrzny Systemu HACCP (wystawiany w języku polskim i angielskim)
Szczegółowe informacjeTematyka zajęć Wstęp:
Pojęcia i definicje
Powody stosowania HACCP
Kwestie prawne
Zakres systemu higieny żywnościowej
Plan wymogów wstępnych i identyfikowalność:
Jakość Wody
Oczyszczanie i dezynfekcja
Szkolenie i kontrola personelu
Utrzymywanie Prewencyjne
Kontrola Szkodników
Gospodarka Odpadami
Identyfikowalność i wymogi wstępne
Analiza Zagrożeń i punktów krytycznych kontroli:
Etapy poprzedzające HACCP
Rozwój HACCP
• Czas trwania: 16 godzin
• Dofinansowanie UE 50%
• Cena regularna 1200,00 zł
• Cena po dofinansowaniu 600,00 zł